Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Jon Damsgaard i aktion.

Kære læsere

At krydse grænser og forfølge sine drømme sætter spor. Dette nummer af TVÆRS har temaet: Stilling-Gram-borgere i udlandet. Med dette tema har vi fra redaktionens side ønsket at sætte fokus på dels de borgere, der som enkeltpersoner, forening eller som virksomhed gør karriere i udlandet, dels sætte fokus på skolen, der sender eleverne ud at krydse grænser i mere end én forstand.

I den anledning kan du læse en spændende artikel om håndboldspiller Jon Damsgaard, der har taget springet fra Serie 2 i Stilling til Oberliga i Zweibrücken, Tyskland. Du kan læse om baggrunden for skolens vægtlægning på internationale udvekslinger, samt læse et indlæg om foreningen „aibidji“, der samler midler ind til hjælp til børnehjemsbørn i Armenien, Bulgarien og Georgien.

Jeg er sikker på, at der er mange andre gode historier, som kan skrives under dette tema. Måske kender du til en af disse? Det kunne f.eks. være historien om Hop-timisten, den lille ukuelige og livsglade fjeder-fyr, der i 1968-72 blev formgivet af møbelsnedker Hans Gustav Ehrenreich i hans værksted på Århusvej. I så fald er du velkommen til at skrive den historie og sende den til redaktøren, så vil det være et tema, vi vil bringe igen.

I dette nummer finder du også artikler fra Stilling Menighedsråds nye formand, Henrik Christensen, samt fra SIF’s mange afdelinger. Under skolens sider får du også et indblik i nationale test og får via et link mulig-heden for selv at lade dig teste! Sidst men ikke mindst er der et erhvervsportræt af danbolig, der sætter en ære i at sælge drømme til folk.Rigtig god læselyst og rigtig glædeligt forår!

Lisbeth Kristensen, Redaktør på TVÆRS