Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Foråret står for døren

Kære læsere

Selvom det stadig er koldt ude, og vinteren endnu kan true med både sne og slud, så synes jeg nu, at denne tid er den bedste. Alting spirer frem af vinterens mørke, død og kulde og forkynder en masse liv og en masse nye muligheder for os alle.

Det er som at stå på toppen af et højt bjerg, hvorfra man kan se alt det utrolige, man har i vente over de næste mange måneder, indtil året atter går på hæld. Det syn holder jeg utroligt meget af, det giver mig en glæde over alt det, som rækkes mig, uden at jeg har indflydelse på det. Og samtidig giver det mig også ro. En ro til at jeg som menneske kan være med til at skabe muligheder for andre.

Det er jeg ikke ene om at tænke, for de næste mange sider beretter om stor foretagsomhed i byen til gavn og glæde for alle os, som bor her. Bladr videre, og det kommer dig væltende i møde! Og der er noget for enhver smag – bagefter skal du så bare møde op, så du er med til at sikre, at de forskellige tiltag bliver ved med at være der.

De mange tiltag og tilbud vidner om, at foreningslivet har det godt i det store hele, om end der altid er plads til en mere, der vil give en hjælpende hånd. Borgerforeningen er dog en undtagelse i, at det går godt, for de beretter om, at de er ret trængte, både hvad deres økonomi og hjælpende hænder angår. Så holder vi af traditionen om, at vi hver sankthans kan gå til stranden og få bål, tale, popcorn, pølser og fadøl; og til jul at nyde synet af den smukke julebelysning, der sidste år var sat op nogle udvalgte steder; for ikke at tale om at få vores eget trinbræt i Stilling – ja, så opfordres vi til at blive medlem, ligesom vi også opfordres til at give en hånd med, så hjulene stadig kan dreje rundt, og håbet kan leve.

Men det kan I alt sammen selv læse mere om inde i bladet.

Rigtig god læselyst og glædeligt forår!

Lisbeth Kristensen,
Redaktør på TVÆRS