Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Brandfolk på besøg

Kære læsere

Sikke dog en skøn sommer vi har haft i år. Jeg ved ikke med dig, men jeg har ladet mere op, end jeg plejer at gøre i min ferie. Egentlig havde jeg lidt ondt af mig selv, da jeg skulle begynde på arbejde igen, men det er som om, ferien bare er fortsat, fordi solen har været så varm, himlen så blå og børnene så glade.

Måske var det derfor, at jeg spontant udbrød: „Det må kirken også være med i“, da jeg en dag blev ringet op af Stilling Løbeklubs nye formand, Kenneth Markvart. Han har fået den idé, at han vil gøre Stilling til en løbeby og i en kæmpe happening samle byens børn, unge, voksne og ældre til en formiddag, hvor vi alle enten i gang, lunten, trav eller løb tilbagelægger 10.000 km på vores ben. Ja, du læste rigtigt: 10.000 km! Hvis distancen er mellem 5-10 km, så skal der aktiveres mindst 1.000 mennesker. Han brændte virkelig for sin idé og som sagt, så sprang jeg lige på den, for noget, der er så stort og kommer til at bevæge så mange mennesker ikke bare i benene, men også i sindet og snakketøjet, det må jeg også deltage i som præst, når jeg bliver indbudt – og det blev jeg og hele kirken, ligesom alle I andre også er blevet det, når I læser hans artikel.

Det er et stort projekt, som der endnu ikke er fundet en dato for, men idéen lyder god, og hvis også bare troen er stærk, så skal der nok være opbakning til det. Jesus gik som bekendt på vandet, og det er et billede på, hvad man kan, når troen på det, man gør, er stærk nok. Så pøj, pøj, siger jeg bare til Stilling Løbeklub. Og svigter troen, så ved du, hvor du kan finde mig. :-)

Og når du så, kære læser, har læst Kenneth Markvarts artikel, så tag lige og spænd sikkerhedsselen, inden du læser videre, for der er virkelig fart på resten af bladet med alle dets mange gode tilbud og arrangementer skræddersyet netop til dig. Det eneste, du skal gøre, er at tage skoene på og komme ud af døren efter dem. Vi ses derude, hvor det sker!

God læselyst!

Lisbeth Kristensen, Redaktør på TVÆRS