Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

 

Kære læsere

HURRAAA! Det synes at være det, de to unge på forsiden forsøger at udtrykke med deres glædeshop. Billedet er fra en udenlandsrejse, og anledningen til hoppet kendes ikke, men taget ud af sin kontekst kan det sagtens være et højt hurraaa, fordi skolefesten kommer tilbage til Stilling Skole til efteråret efter at have været sparet væk i syv år.

HURRAAA! synes også at være det eneste rigtige at sige til billederne af årets smukke konfirmander – for ikke at tale om artiklen om alle deres mange gode gerninger, der berørte børn, unge og gamle, dyr og mennesker ikke bare i Stilling, Skanderborg, Ry, Aarhus og Fanø, men sågar helt nede i Venedig.

HURRAAA! kunne også sagtens lyde fra os alle sammen i kor, fordi det nu er sommer. Sommer betyder nemlig Blå Flag ved Stilling Strand, sankthansbål, pølser og snobrød, sport og leg på tennis- og fodboldbanerne, lange lyse nætter, grillfester og ikke mindst ferie. TVÆRS-redaktionen ønsker alle vore læsere og annoncører en rigtig god og afslappende sommer.

God læselyst!

Lisbeth Kristensen, Redaktør på TVÆRS