Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Høj pedalføring

Kære læsere

Jeg dur ikke rigtigt til ikke bare at sige det, som det er (eller jo, ind i mellem slipper jeg faktisk af sted med det), og derfor skal I også vide, at for søren, hvor har det været svært at komme i omdrejninger og få skrevet, læst, rettet og lavet layout på dette nummer af TVÆRS! Bedst som ferien var slut, og al den i god tid indkøbte solcreme nærmest stod ubrugt hen, bragede festival og sommersol igennem, så man da bare slet ikke havde lyst til at sætte sig inden døre på sin flade foran computerskærmen for at sidde og gå i petitesser med punktummer, kommaer og citationstegn for ikke at nævne overskriftstyper og billedopløsning. MEN VI GJORDE DET! Og derfor kan du nu sidde med et helt nyt TVÆRS i hånden spækket med tilbud, arrangementer og gode historier til det gode liv i dit eget lokale Stilling/Gram-hood.

Nu er det så bare op til dig også at gøre det; komme ud af starthullerne og af sted til alt det spændende, der bare står og venter på, at du kommer og fylder det ud og gør det levende og sjovt.

Rigtig god læselyst og godt efterår! Og husk, man må gerne blive hjemme fra noget, fordi man er lidt uoplagt, man skal bare først tage sko og jakke på og stå i døren, før man beslutter sig. ;-)

Lisbeth Kristensen,
Redaktør på TVÆRS