Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Julen 2015

Kære læsere

Undskyld, vi forstyrrer! Undskyld, vi forstyrrer dig i udførelsen af december måneds laange, laange liste over alt det, du skal huske, og alt det du skal nå af december måneds mange julelyksaligheder.

Julepynte hele huset (både indvendigt og udvendigt og helst inden første søndag i advent), stable en adventskrans på benene (som helst ikke skal ligne den fra sidste år), købe kalenderlys (som du skal huske at tænde hver dag samt puste ud rettidigt), købe julegaver og pakker til diverse pakkelege og pakkekalendere (i stedet for at pakke dem ind, så giv dine børn bind for øjnene fra 1.-24. december) samt købe TV-julekalender til både DR og TV2 (helst inden de er udsolgte) og en luksuskalender til din mand/kone/kæreste/hund/kat.

For ikke at nævne alle julearrangementerne, du skal huske at komme til (vigtigst er Borgerforeningens juletræstænding på søndag – skynd dig at tilmelde dit barn, hvis du ikke allerede har gjort det). Husk, at det er vigtigt ikke at spise for meget inden, så du har god plads til de obligatoriske pebernødder og æbleskiver (VIGTIGT! Husk fl aske med hånddesinfektionsmiddel, så du kan afspritte dig før og efter, du stikker hånden i skålen. Ellers skal du påregne tre dage på langs for hele familien!).

Og ja, så må du da endelig heller ikke glemme at skrive hverken julekort (her er det ok at gentage sig selv lidt) eller indkøbsliste til juledagenes madorgier (du kan roligt halvere mængden fl ere gange. Ingen er særligt sultne alligevel). Glem heller ikke mandelgaven (ej heller, hvor du lagde den) eller attage en hel mandel til side, inden du hakker (på) resten (af familien).

Så er du vist ved at være fær… Åh nej, du glemte fuldstændig julerengøringen!!! Men se, der har vi et julerengøringstip til dig (som også kan bruges på andre tider af året):

  1. Opret en mappe på din computer
  2. Navngiv mappen ”alt rod i huset”
  3. Skænk dig et glas vin
  4. Højreklik for at slette mappen
  5. Computeren vil derefter spørge: Vil du slette alt rod i huset permanent?
  6. Klik JA
  7. Placer dine fødder på bordet. Tag glasset i den ene hånd og TVÆRS i den anden og læn dig så tilbage og nyd det hele – ikke mindst julen.

SKÅL – Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle vore læsere og sponsorer.

Lisbeth Kristensen,
Redaktør på TVÆRS