Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

en smuk tid, hvor himlen spejler sig ned i vores liv på jorden

Kære læsere

Findes der noget bedre, end når himlen spejler sig på en smuk dag med pandekagefladt vand på havet og søen? Nej, vel? Det er faktisk sådan, vi kan tænke om decembers advents- og juletid; en smuk tid, hvor himlen spejler sig ned i vores liv på jorden. Adventstiden er en venten på, at det sker, og juledagene er en frydefuld fejring af den virkelighed.

Advent er også forbundet med dage, der på forunderlig vis føles længere og længere, jo mere tiden går. Så lange som gravhunde. Og her er lillejuleaften særlig. For til spørgsmålet om, hvor lange Pippis strømper er, fortæller Astrid Lindgren, at de er længere end dagen før juleaften. Og så har vi jo nok alle som barn eller som voksen med små børn erfaret, at Pippi ikke uberettiget har fået navnet Långstrump.

Er ventetiden bare slet ikke til at få slået ihjel, ja så er man så heldig, at TVÆRS tåler at blive læst igen og igen og igen. J Og så kan man jo notere sig, at livets glæder jo slet ikke er ovre, når pakkerne under træet er åbnet. Himlen fortsætter såmænd med at spejle sig i vores liv med byens mange frivillige ildsjæle, der kun tænker på at gøre godt for andre. Og se, det er jo jul hele året!

Her fra redaktionen har vi nu kun tilbage at ønske alle vore læsere og annoncører en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår! Skulle julen stresse nogen af jer, så foreslår vi, at I i denne søde juletid sover med fødderne på hovedpuden – bare for at se jeres liv og drømme i et helt nyt perspektiv.

Lisbeth Kristensen,
Redaktør på TVÆRS