Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Det kimer nu til julefest

Kære læsere

Det er december, og meget snart står julen for døren.

Jul er gaveudveksling. Jeg giver dig en gave, og du giver mig en gave. Dette nummer af TVÆRS byder på en gave ud over det sædvanlige, for den er uden beregning. Omme på SIF´s sider kan man deltage i lodtrækningen om henholdsvis en fodbold og et par fodboldstøvler. Det eneste, man skal gøre, er at klippe kuponerne ud og aflevere dem hos Intersport Skanderborg. - Se, så er det da værd at skynde sig at få læst TVÆRS.

Julen byder også på en masse mysterier, hvad enten vi følger med i de efterhånden mange julekalendere, der sendes hvert år på TV for både børn og voksne, eller vi går i kirke juleaften og lytter til præstens prædiken over den historie, vi kender så godt, og som vi føler os trygge ved, at vi nu skal høre igen.

Midt i al travlheden og alt det, som konstant er under forandring og udvikling, er det godt at lytte til en historie, der ikke har ændret sig i mere end 2000 år. Vi går måske og synes, at det velkendte er kedeligt, og at vi trives bedst med nyt, nyt, nyt. Men hvis ikke noget var til at regne med, hvor skulle vi så finde fred og ro? Hvis alt er under konstant forandring, og intet er, som det plejer at være, hvor skal vores sjæl så finde lise? Jeg tror, det er derfor, vi elsker julen så meget, som vi gør. Fordi vi trods den voldsomme trængsel og alarm, der kan være svær at holde fra døren, genkender det hele undervejs og finder fred i sindet til sidst.

Det er også det ønske, vi i TVÆRS-redaktionen har for alle vore læsere og annoncører: At I alle må have en glædelig jul med jeres familier, og at I må komme godt ind i det nye år! Uden jeres interesse for TVÆRS-bladet var det ingenting. Så tak for det!

God læselyst!

Lisbeth Kristensen, Redaktør på TVÆRS