Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

Foto: Thomas Heie Nielsen, Kristeligt Dagblad

Krop, kost og bevægelse

Nogle gange er glæden over en særlig begivenhed så stor, at man næsten ikke kan vente med at fejre det. Sådan gik det for vores fejring af TVÆRS’ etårsfødselsdag. Vi glemte, at det faktisk først er her pr. 1. september, at det er et år siden, at storken fløj over Stilling-Gram, og TVÆRS så dagens lys. Så det er altså først med dette nummer i hånden, at vi retvist kan sige tillykke til os selv og jer. I det første nummer udlovede vi en ballontur i foråret 2012 til Tyge Strøm Hansen for navnet TVÆRS. En ballontur er lidt vanskelig at planlægge og ikke mindst, hvor man flyver hen, da det jo beror på vindens retning. Derfor har vi omstødt præmien til en helikoptertur over Stilling. Den kommer til at finde sted søndag formiddag d. 9. september – så hold øje med Tyge, der vinker!

Dette nummer var annonceret med temaet Krop, kost og bevægelse, men der har ikke været nogen indkomne artikler med dette tema. Dog er der en bemærkelsesværdig artikel om oplevelsen ved at løbe i Stilling løbeklub – det er da bevægelse!

Derimod kan man læse om sommerens mange udflugter og oplevelser, om kirkens særlige kirkeuge med masser af forskellige arrangementer inde og ude samt læse en præsentation af Stilling Skoles nye skoleleder, Mogens Christensen. TVÆRS ønsker dig tillykke med jobbet!

Næste tema bliver Fællesskaber. Vi har i redaktionen allerede tænkt i nogle indlæg herom – men hvis nogle af jer læsere ønsker at dele historien om et særligt fællesskab med os andre, så tøv ikke med at sende det til redaktøren.

Apropos redaktør, så går redaktøren på barsel med udgangen af december, og derfor søger vi en person, der vil varetage redaktørens arbejdsopgaver. Har det interesse for nogen, kontakt da venligst redaktør Lisbeth Kristensen.

Godt efterår og rigtig god læselyst!

Lisbeth Kristensen, Redaktør på TVÆRS