Foreninger, klubber og skole

Redaktørens ledere

Forsidebillede

På jagt efter foråret

Kære læser

Foråret er nemt at dyrke frem i haven, siger alle havebladene – men vejen dertil kan dog alligevel synes lang, når man først skal igennem den mørke vinter – også selvom den i år slet ikke kom med andet end gråvejr og regn og kolde plusgrader. Men det er sandt – at når først foråret er der – og det er det nu – så myldrer alle blomsterne frem til stor glæde og lader spontant og uden kritisk røst foråret indtage førstepladsen i kategorien „Den bedste tid“.

Som når man på en solskinsdag står på toppen af rastepladsen ved Naturbørnehaven Bakkely og kigger ud over søen og byen og kan mærke, hvordan alle drømmene tager fart, fordi foråret bringer mod og håb og troen på, at alt fantastisk i verden er på vej i min retning. Det er bare et spørgsmål om tid, før det hele rammer mig. Dét øjeblik – det er igen den bedste tid.

Eller når man går i postkassen og finder den nye udgave af TVÆRS, som du netop har gjort – og måske sætter sig med en kop kaffe og bare bladrer op i alle de mange spændende tilbud og aktiviteter vores by emmer af med lugten af frisk tryksværte i næsen. Dét er også den bedste tid.

Det er netop dét, du sidder midt i nu – og derfor skal jeg ikke forstyrre mere, men blot ønske dig rigtig god læselyst og glædeligt forår!

Lisbeth Kristensen,
Redaktør på TVÆRS